Bitcoinin hintaennuste – BTC välttää BitMEX-fiaskoa pitääkseen yli 10 500 dollaria

Bitcoinin hintaennuste muuttui hämäräksi, kun BitMEX aiheuttaa 15 miljardin dollarin tappioita
Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on koronaviruspositiivinen; rahoitusmarkkinat muuttuvat punaisiksi
BTC / USD toipuu flash-kaatumisesta pitääkseen yli 10 500 dollaria
Bitcoinin hintaennuste – Tämänhetkinen hintakatsaus
Tänä iltana @FLOTUS ja minä testasimme positiivisen COVID-19: n. Aloitamme karanteeni- ja palautumisprosessimme välittömästi. Saamme läpi tämän YHDESSÄ!

– Donald J.Trump (@realDonaldTrump) 2. lokakuuta 2020
Salakuningas avasi 10 601 dollaria ja reagoi nopeasti BitMEX-uutisiin. Hinta laski 10 380 dollariin melko nopeasti. Kirjoittaessaan pari on vakaa noin 10 500 dollarin tasolla.

Bitcoinin hintaennuste on kääntynyt huonompaan suuntaan, kun pari reagoi BitMEX-uutisiin. Yhdysvaltain hyödyke- ja futuurikauppakomissio (CFTC) sekä liittovaltion tutkintavirasto (FBI) ovat aloittaneet oikeudelliset menettelyt salauksenvaihto BitMEX: ää vastaan. Bitcoinin hintaennuste on ajettu alhaisemmaksi uutisten edetessä.

Bitcoin-kauppiaat ovat kärsineet 18 miljardin dollarin arvosta tappioita siitä lähtien, kun uutiset osuivat langalle. Vielä tärkeämpää on, että BitMEX on ilmoittanut, että 20,3 miljoonan dollarin arvoiset pitkät positiot BTC: ssä on selvitetty. Lisäksi koronavirus on tullut Valkoiseen taloon ja Yhdysvaltain presidenttiin, ja ensimmäinen nainen on molemmat COVID-19-positiivisia.

Aiheeseen liittyvät julkaisut
Analyytikko Willy Woo selittää, miksi BitMEX-tapaus on nouseva Bitcoinille
Bitcoinin ulosvirtaus BitMEX: stä kasvaa CFTC: n maksujen yli
Bitcoinin hintaennuste – Bulls aloittaa lokakuun korkealla nuotilla yli 10000 dollaria
Twitterin toimitusjohtajalla on vain BTC, ei ETH

Bitcoinin hintaennuste viimeisten 4 tunnin aikana

Bitcoinin hintaennuste – BTC välttää BitMEX-fiaskoa pitääkseen yli 10 500 dollaria 1
Bitcoin-hintakaavio TradingView’n toimesta
Bitcoinilla on mennyt suhteellisen hyvin, varsinkin verrattuna Aasian osakemarkkinoiden nykyiseen liikkeeseen. Huolimatta lukuisista laskevista ennusteista, Bitcoin on laskenut 4,23 prosenttia ja pysyy edelleen psykologisen 10000 dollarin tason yläpuolella.

Bitcoin-liikkeet 4 tunnin aikataulussa ovat olleet enemmän tai vähemmän pysähtyneitä. Ja se on positiivinen merkki, koska karhut eivät ole kyenneet ajamaan hintaa alempaan. Tämän päivän jyrkkä pudotus on kuitenkin luonut kaksinkertaisen huipun muodostumisen, kun se hylättiin 10 900 dollarin merkistä toisena peräkkäisenä päivänä viimeisten kolmen päivän aikana.

BTC / USD 4 tunnin kaavio – Nopea palautuminen tuo 11 000 dollaria kuvaan
BTC / USD-pari on jo kypsä toimintaan, ja uutiset voivat hyvin laukaista syvemmän korjauksen. Elinkeinonharjoittajat pitävät ajankohtaisia ​​uutisia myyntisignaaleina ja kirjaavat voittoja uusista korkeimmista tulevien 24 tunnin aikana. Aikaisemmin tänään, pienoiskoossa tapahtui kaatuminen, hinta rikkoi 50 ja 200 päivän EMA: n, mikä tarkoittaa, että pohjaa ei ole toistaiseksi näkyvissä.

Bitcoin-kaavio näyttää 10 380 dollaria 0,236 Fibonacci-tasona, mikä auttoi hintaa palautumaan. Säiliöhinta voi kiihtyä nopeasti saavuttaakseen 10000 dollarin psykologisen esteen. Lisäksi härät ovat palauttaneet 10 500 dollarin tason muutamassa tunnissa onnettomuudesta. Mutta laskevat pilvet roikkuvat edelleen BTC / USD-parin yläpuolella, ja ylin hintataso voi todistaa enemmän voittovarauksia päivän edetessä.

Heikommat kädet poistuvat markkinoilta
Viikoittaiset BTC / USD-kaaviot osoittavat vankan tukivyöhykkeen välillä 10 180 – 9 900 dollaria. Historiallisesti Bitcoin S / R -resistanssialue on myös näiden markkereiden välillä. Lisäksi tämä alue edustaa myös 0,618 Fibonacci-tasoa. Jos myyjät ottavat vauhtia, odota, että BTC / USD-pari palautuu takaisin 10 100 dollarin alueelta ja aloittaa nousevan nousun uudelleen.

$ kullan pumppaus, $ btc polkumyynti tähän uutiseen

Luulen, että voimme lopulta kaikki olla yhtä mieltä siitä, että #btc ei korreloi kultaan ja korreloi osakkeisiin, ei pilkkomista ja vaihtamista aina, kun se sopii ennakkoluulollemme, näin on nyt. pic.twitter.com/AlMlW3MW15

Seuraava tärkeä S / R-taso on edelleen 9 750 dollaria, ja se edustaa myös CME-aukkoa 9 920 dollarissa. Jos hinta rikkoo 10000 dollarin psykologisen esteen, elinkeinonharjoittajien on odotettava, että salakuningas koskettaa 9700 dollarin merkkiä.

Bitcoinin hintaennuste – Kestääkö varjo pullback kauemmin
Tämän päivän vetäytymisen syvyyden ymmärtämiseksi ja vahvistetun Bitcoin-hintaennusteen saamiseksi on tärkeää huomata nykyisen hintatason alapuolella olevat puolustuskyvyt. Tänään 11 ​​000 dollaria on jälleen noussut äärimmäiseksi vastustukseksi, kun karhut puolustavat kiihkeästi 10 700 dollarin tasoa lähellä 20 päivän EMA: ta. 50 päivän SMA 111010 dollaria on seuraava välitön vastarinta.

Symmetrinen kolmion kuvio saa enemmän vahvistusta etenkin viime viikon hintakaavioissa. Tällainen hämmentävä kuvio luo vain epämääräisempiä kaavakuvioita, jotka osoittavat erotuksen sonnien ja karhujen välillä. Umpikuja päättyy vain, jos BTC / USD irtoaa tästä symmetrisestä kolmion kuviosta, jotta saadaan selkeämpi bitti