De Bitcoin hashrate, en nøkkelmetrik som representerer nettbehandlingskraften til Bitcoin-nettverket, nådde et nytt høydepunkt tidligere på tirsdag.

Med et syv-dagers gjennomsnitt på 123,4 EH / s, betyr denne nye milepælen at gruvearbeidere pantsetter mer krefter enn noen gang for å sikre nettverket. Til tross for oppmuntrende nettverksfundament, har imidlertid BTC / USD-paret ikke klart å gi nok tillit til oksene til å bryte ut over motstand på 9 300 dollar.

Mer om det og andre store historier fra dagen i tirsdagsutgaven av BeInCryptos Crypto News Roundup:

6. juli økte Bitcoin Code prisen betraktelig, og gikk fra 9.055 dollar til 9.375 dollar, og skapte en bullish lysestake.

Videre nådde prisen et dagsavslutning over 0,5 Fib-nivået for hele farten på $ 9309, motstandsområdet 9 300 $ og det 50-dagers glidende gjennomsnittet (MA). Volumet var betydelig, men ikke ekstremt under denne økningen.

Prisen har brutt ned fra en kortsiktig stigende støttelinje og handles innenfor en parallell stigende kanal.

Aktive Ethereum DApp-brukere vokste med 97% i 2. kvartal 2020

Andre kvartal i 2020 var vitne til en voldsom økning i antall Ethereum dApp-brukere, hevder en ny rapport fra Dapp.com. Rapporten legger videre til at finansrelaterte desentraliserte applikasjoner for tiden er de mest populære i det globale dApp-samfunnet, og deres kollektive brukerbase øker med 67% i løpet av andre kvartal.

En massiv del av denne ganske imponerende veksten kan tilskrives DeFi-relaterte dApps som nylig trakk nye investorer som ønsker å banke på gunstige renter.

Det kom raskere enn forventet, men defimarkedene har nettopp nådd markeringen på to milliarder dollar når det gjelder TVL, ifølge DeFi Pulse. På mindre enn en måned er den totale mengden krypto-sikkerhet som er låst i DeFi-smarte kontrakter doblet. Enda mer interessant har flere av disse DeFi-symbolene registrert drastisk vekst, med noen enda en dobling i pris måned-til-måned.

Alle disse hendelsene har vært bullish for det begynnende DeFi-økosystemet, men det ser ut til at grunnlaget for dette økonomiske landskapet spraker under press. Dette er tydelig i den økende følelsen av misnøye blant mange Ethereum-brukere på grunn av de skyrocketing kostnadene på ETH-nettverket.

Etterspørselen etter Ethereum vokser, og enkeltpersoner bruker mer på gebyrer for å bruke nettverket enn noen gang før. Ifølge data samlet inn av Glassnode, var avgiftene som ble samlet inn på Ethereum i gjennomsnitt rundt 800 000 dollar per dag. Bitcoin sitt nettverk har til sammenligning konsekvent tjent mindre i gebyrer de siste 30 dagene.

Von admin